Gæstebog

Gæstebog

 

 1. Hilsen fra Maria — 17 July, 2006 #Hej Nordstrøm!
  Det er virkelig noget fedt musik i laver. Singlen Berlin er jo super god, og jeg synes virkelig, at der er et budskab i den. Men Stereo og Rotation er også fede. Jeg glæder mig til at høre mere fra jer.- Maria
 2. Hilsen fra Per — 11 July, 2006 #Det er jo en suveræn sigle den “Berlin”, men jeg er lidt skuffet over at man kun kan købe den online, for den kan kun fås i WMA-format som jeg ikke kan bruge til noget da hverken min MP3-afspiller eller min computer understøtter det format.Kan I ikke give EMI et spark bagi og få den ud på rigtig single? – Den var jo faktisk planlagt til udgivelse den 12. maj jvf. releaselisterne og så pludselig var den det ikke mere, trods kæmpepopularitet i radioen… Man forstår bare ikke det pladeselskab!

  Hej Per
  Det har faktisk aldrig været planen at udgive Berlin som CD-single, men den er på vores debutalbum, der kommer i handlen den 21. august. For øvrigt kan den også købes på iTunes i mp3 format, hvis det er nogen trøst…

  /Troels – Nordstrøm

 3. Hilsen fra Kristian Sejerskilde — 10 July, 2006 #Singlen ”Berlin” er virkelig en fryd for øret. Ens tilværelse bliver smukt forvandlet til en euforisk drøm, af håb og glæde, idet det de dejlige flydende toner fra singlen, rammer én. Ikke for at glemme videoen til super hittet, fremragende fuldendt stykke arbejde. Det indebærer noget specielt, tror og håber i når langt, og planter jer i den danske musikbranche. Jeg glæder inderligt meget til at høre mere fra jer, når ”Dagdrømmer” udkommer, held og lykke fremover..-Kristian
 4. Hilsen fra Martini Dry — 8 July, 2006 #SUPER fedt nummer BERLIN. SÅdan lyder et HIT ! – jeg er spændt på at høre den fulde CD til August.
  Er det samme niveau af musik, så kan i godt begynde at producere næste CD NU!!! – God sommer – jeg skal til Berlin NU sjovt nok.
 5. Hilsen fra Mette Lintrup — 7 July, 2006 #Alt det, de andre skriver
 6. Hilsen fra Lasse, 16 år — 7 July, 2006 #Mig igen:
  Er Stereo og rotation blevet udgivet på cd?

  Hej dig igen
  Vores debutalbum “dagdrømmer” udkommer den 21. august, der kan du finde begge sange og mange flere ;o)
  /Troels – Nordstrøm

 7. Hilsen fra Lasse, 16 år — 7 July, 2006 #Hej Nordtrøm!
  Elsker simpelthen jeres musik!
  Synes at det er dejligt med lidt dansk variation, i stedet for det latterlige pop, der bliver spillet konstant.
  Ps. Stereo er et super nummer, og som i nok også har hørt et par gange er Berlin da også super fedt!
 8. Hilsen fra Maiken — 6 July, 2006 #Berlin er bare super god!! Stort tillykke med det hit!!Kan man ikke høre den sang her på hjmmesiden??

  Det kan du da
  Hvis du klikker på “hør musik” lige under nordstrøm logoet, så kommer der en flash player frem som kan spille “Berlin”, “Stereo” og “Rotation”
  Mvh: webmasteren

 9. Hilsen fra fie — 5 July, 2006 #Hey Nordstrøm!!!Jeg elsker bare “Berlin”, det er så cool et nummer!! Super fed koncert i gav på Roskilde! Og mega hyggeligt at I også lige spillede ved Agora N..kom også lige ned og så jer dér ;o) Stor tak for at I er så Cool!!
 10. Hilsen fra Sara og Elisabeth — 5 July, 2006 #Hej Nordstrøm,
  tak for en super fed koncert på RF 06! Det var en god idé at præsentere numrene elektronisk, og især “udemærket Roskilde” hehe!
  God sommer fra Roskilde
 11. Hilsen fra maria.. — 4 July, 2006 #hej….berlin er da bare det fedeste nr. jeg har hørt i mange år.. går konstant og synger den inde i mit hovede
  den er bare for genial ville hører den konstant hvis jeg kunne har allerede hørt den meget og er langt fra blevet træt af den…
  glæder mig til at hører mere godt fra nordstrøm..
 12. Hilsen fra Bobo — 3 July, 2006 #Vildt fedt nummer! Berlin er for cool!
 13. Hilsen fra Ørnulf Dahl — 2 July, 2006 #Hilsen fra Norge, kom over Disco-låta Berlin her nylig. denne må bli en Landeplage sommeren 2006…. bare må…Håper Marte liker den også… :)
 14. Hilsen fra Henrik J. — 29 June, 2006 #Hej “Nordstrøm” !Fedt FEDT nummer: “Berlin”
  – det mest spillede her på min ipod !!
  Glæder mig vildt til at høre mere fra jer !!
  Er stor Depeche Mode & Pet Shop Boys fan, og I er sku’ på vej i min top 3 !! :-) ) Kanon !

  Go’ sommer – hj

 15. Hilsen fra Dorte Burhøi — 27 June, 2006 #Hej med jer
  Jeg er gammel nok til at have Gangway, Pet Shop Boys og Depeche Mode i min CD-samling – meget snart får de selskab af Nordstrøm! Blodet bruser i årene på mig, når jeg hører ‘Berlin’. Må Den store Gudinde være med jer!
 16. Hilsen fra Henrik — 26 June, 2006 #Hej !“Berlin” er en super-melodi – I bør få den versioneret til engelsk og sendt ud i den store, vide verden.

  Stor sang med stort potentiale internationalt.

  Også dejlig video med plattenbau, Brandenburger Tor, Holocaust-mindesmærket, osv.

  Jeres fremtræden minder mig en lille smule om Kraftwerk, men det er måske bare mig som husker forkert.

 17. Hilsen fra stefan i oxelösund–sweden — 26 June, 2006 #ni kan väl skriva några rader på länken som jag skickar med
  http://www.synth.nu/artist3_visa.php?artid=608
 18. Hilsen fra Astrid — 26 June, 2006 #Davsen :b
  uuh’ i saa fantastiske .
  især Berlin .. den elsker jeg ..
 19. Hilsen fra Celine — 26 June, 2006 #Davs med jer!
  Det var dog godt nok noget af et hit i har lavet der! Jeg elsker “Berlin”, jeg kan næsten ikke lade være med hele tiden at synge den! Så den ros skal i have.
 20. Hilsen fra Sarah — 25 June, 2006 #Jeg har før skrevet i jeres gæstebog om hvor vild jeg er med Berlin og dens musikvideo, men nu har jeg siddet i lang tid og lyttet på jeres andre numre om så måtte i altså have en hilsen til:
  Jeg er fuldstændig vild med jeres musik! Kan ikke vente til at jeres album udkommer. Keep up the good work
 21. Hilsen fra Holger — 24 June, 2006 #“Berlin” holder 100% !!! Og fed website med fede farver og billeder
 22. Hilsen fra Betina — 23 June, 2006 #Ja undskyld, men er jeres musik ikke lidt for cool til at i har sådan nogle, ja sorry skod billeder på jeres hjemmeside ??jeg er fotograf, og ville med glæde lave nogle fede billeder af jer der passer bedre til jeres musik :-)

  snabelpaa@ofir.dk

 23. Hilsen fra Jens N — 22 June, 2006 #Til Nordstrøm – jeg er en mode mand, der har været i Berlin 16 gang. Første gang under den virkelig kolde krig og med muren. Så har jeg fulgt udviklingen.
  Det er en meget fin sang/tekst I har lavet. Den har en god stemning. Tillykke med den.
 24. Hilsen fra Michael — 22 June, 2006 #Jeg flytter om nogen dage tilbage til Berlin – håber jeg kan tage jeres nyt album med.
 25. Hilsen fra Lisa — 21 June, 2006 #Hey Nordstrøm.Berlin er bare en fantastisk sang.. jeg kan virkelig bare blive ved med, at høre den – også uden at blive træt af den.. og så det med at den er på dansk, det gør lige lidt ekstra!

  Glæder mig godt nok også til jeres album udkommer!!

  – Lisa

 26. Hilsen fra Anne Mettte — 21 June, 2006 #Hej Nordstrøm.“Berlin” er en kanon sang, kan bare høre den igen og igen, og “stereo” og “rotation” er os bare kanont gode. glæder mig til jeres album udkommer.

  Knus fra en fan

 27. Hilsen fra louise — 21 June, 2006 #Hej Nordstrøm…jeg synes jeres singel berlin er genial. Det at den er på dansk er fedt :=)

  glæder mig til at købe jeres cd.

  god sommer
  louise

 28. Hilsen fra Kristian — 21 June, 2006 #Hej Nordstrøm!Et dansk nummer, som virkelig klinger, præcis som det skal; godt gået!

  //DJ Løvenholdt

 29. Hilsen fra Rasmus Keldorff — 19 June, 2006 #Fedt. Håber I nød mødet med Neil og Chris..!!! Selv PSB fan siden 1986. Dog en lille klage… har købt Berlin på iTunes Music Store, og filen har indtil flere “skips”. Det er første gang det sker for mig… hvad gør man??
 30. Hilsen fra Claus — 18 June, 2006 #Hej Nordstrøm…Fantastisk med noget dansk synthpop – og så på dansk… ;O)

  Glæder mig til CD’en. Men mens jeg venter på den… Men hvor F….. kan jeg købe jeres single

  Mvh

  Claus

  Hej Claus
  Singlen er kun til salg som download – og ikke på cd
  tjeck download siden
  mvh: webmasteren

 31. Hilsen fra maja sook — 18 June, 2006 #hej ‘nordstrøm’
  jeg kan virkelig så smadder godt lide jeres sange!
  men teksten til berlin, hvor kan jeg finde den?
  jeg håber i snart kommer til århus igen og spiller!
 32. Hilsen fra Pelle — 18 June, 2006 #Skal bare lige have styret min nysgerrighed:Troels, har du tilbragt et år på Holbæk Seminarium på hold 99.7 – eller er der blot tale om en navnebror?

  Mvh. Pelle

 33. Hilsen fra Thomas — 18 June, 2006 #Hej DrengeVar til jeres koncert på Rust. I blæste mig ud af bygningen. Glæder mig til at se Jer igen på Roskilde og ikke mindste Jeres album. Kan ikke vente….

  Ha’ en super god sommer

  Thomas

 34. Hilsen fra maiken — 18 June, 2006 #Jeg glæder mig til at se jer på Roskilde 2006. Jeg elsker “Berlin”. :D
 35. Hilsen fra malene — 17 June, 2006 #Den her sang kommer jeg til at høre til døde. Et positiv feedback her fra.Med Venlig Hilsen

  Malene

  Ps. I skal da vist til aalborg og spille skal i ikke :-) ?

 36. Hilsen fra stefan i oxelösund–sweden — 17 June, 2006 #hej
  vilken underbar musik ni spelar.
  jag ser fram imot eran skiva.
  ha en bra sommar
 37. Hilsen fra balazs ita — 17 June, 2006 #Hi,
  I was just walking on the street in Coppenhage, I noticed your cool decal with the pinky synthesizer – itwas funny to see that you use the Clavia design, but you have a TI in your vide.
  Now I got home, checked your website, and really liked your video, it is cool!
  I also have the Genelec 8030s, they are really cool…!greets,
  Balazs
 38. Hilsen fra Thomas Brandt — 16 June, 2006 #Hej Nordstrøm
  Vil bare lige fortælle at når jeg høre Berlin i radioen bli’r der skruget op og sunget med, det er bare et fedt nummer, glæder til at eje den samt jeres kommende album DAGDRØMMER jubiiee.
  Ciao Thomas (Vesterbro/KBH)
 39. Hilsen fra Amanda — 16 June, 2006 #Hej Nordstrøm.I er meget beundrings værdige.
  Og Berlin er uden tvivl en sang som lokker. Jeg glæder mig til at hører mere af jeres musik!

  kærlig hilsen fra en ny Fan.

 40. Hilsen fra Christina — 16 June, 2006 #Hejsa
  “Berlin” er et superfedt nummer! Kan sagtens høre, at I er inspireret af Pet Shop Boys. Det er alt for fedt.
  Glæder mig for vildt til at høre mere fra jer!! :-)Mange sommerhilsner fra Christina
 41. Hilsen fra R1 — 15 June, 2006 #Hvis jeg i løbet af mine 27 ca. har hørt hørt et par millioner forskellige sange, så er berlin blandt de 100 bedste!!! Elsker den!
 42. Hilsen fra Chanette — 15 June, 2006 #Hej Nordstrøm!
  Jeg vil bare sige at jeg beundre jeres musik rigtig meget. Berlin er nok noget af det bedste som jeg har hørt længe! Jeg kan høre den igen og igen, uden at blive træt af den.Jeg elsker simpelthen den sang! Jeg glæder mig utrolig meget til at jeres album udkommer!
 43. Hilsen fra Louise – en gang fan, altid fan! ;o) — 13 June, 2006 #Hej med jer!Tænk at I var ved at gå min næse forbi!!! – Og det på trods af at jeg jo altid har været en trofast fan til alt det musik der er kommet fra hele musik-slænget fra den herlige RKS-tid.
  Nu er det vist blevet tid til at lægge Janteloven på hylden, hva! I er jo virkelig dygtige! (men det har jeg jo selvfølgelig altid vidst! ;o) Stort TILYKKE med jeres succes! Håber på at komme til at klappe af jer på jeres turné. God sommer!

  Stort knus fra Louise (Roskilde)

 44. Hilsen fra Rasmus Poulsen — 13 June, 2006 #Hej Lars og Troels, jeg vil lige hilse og sige, at jeres koncept er noget af det fedeste jeg har lyttet til længe. I er jo fantastiske sangskrivere. Jeg glæder mig meget til at se jeres plade ude, og i skal vide, at jeg nok bliver en af jeres største fans.
  Hvis i gider kan i jo tjekke mit musik også, inde på mymusic, ;)
  MVH Rasmus
 45. Hilsen fra Allan Petersen — 12 June, 2006 #Typisk mig… Checker først bagefter… Tak.. Den lå der jo allerede…Glæder mig vildt meget til jeres album… Og Rust på torsdag… Jubiii
 46. Hilsen fra Allan Petersen — 12 June, 2006 #Hej Lars og Troels…Jeg kunne faktisk også godt bruge teksten til “Berlin”.

  I har jo min mail… ;-)

  På forhånd tak.

 47. Hilsen fra Lasse — 12 June, 2006 #Og så læste jeg gæstebogen og så at det er korrekt. :) Tak for god musik
 48. Hilsen fra Lasse — 12 June, 2006 #Hej Nordstrøm.“Berlin” – Spændende fortolkning af Tom Kristensens “Nat i Berlin” Er det bevidst?
 49. Hilsen fra Kasper Kjærbye — 12 June, 2006 #Hej Nordstrøm. Er det ikke muligt, at se teksten til jeres sang, “Berlin,” nogen steder?
 50. Hilsen fra Peter 5jöholm — 12 June, 2006 #Hej Nordström! Jag heter Peter Sjöholm och kommer från Göteborg i Sverige. Jag hörde eran låt “Berlin” i radion på en resa i Danmark förra helgen.
  Jag tycker att ni är MYCKET bra.
  jag hittade er på MYSPACE så jag lyssnar på er varje dag!Kom gärna in och lyssna på min musik på www.petersjoholm.se

  Lycka till i Roskilde!

 51. Hilsen fra Peter Blomgren — 7 June, 2006 #Hej Nordstrøm,Genialt! Simpelt hen genialt! I nærmest lokker mig til koncert, på det groveste.. selvom jeg yderst sjældent går til koncert. “Berlin” har så mange facetter.
  Stor Salute og al held og lykke om vind i sejlene!

  hilsen peter

 52. Hilsen fra Tina — 7 June, 2006 #Hej med jer..vi er bare super fede og jeg kan snart ikke vente længere.. hvornår kommer det kanon fede album vi alle går og venter på..
  Mange knus Tina Fra Århus
 53. Hilsen fra Elisabeth — 6 June, 2006 #Hej Nordstrøm
  ja, Berlin er et fedt nummer og det er jeg vist ikke den eneste der synes eftersom det ligger nummer 3 på iTunes’s top 10!
  Jeg syntes bare lige jeg ville fortælle det… :)
 54. Hilsen fra Henrik — 6 June, 2006 #Ok, det lyder godt!Hvad så med teksten, er den også egen opskrift ?
 55. Hilsen fra Nordstrøm — 6 June, 2006 #Tak for den store interesse og alle de dejlige kommentarer – de går lige i hjertekulen.Der har været nogle spørgsmål:
  -Angående koncerter så spiller vi pt. kun koncert på Rust den 15/6 i Kbh, og på Roskilde festival. Efter pladeudgivelsen i sensommeren følger en turné rundt i det ganske land. Men steder og tidspunkter er endnu ikke fastlagt.
  -Navnet er Nordstrøm bl.a. fordi det er musik fra de nordlige himmelstrøg, og fordi det er elektronisk musik – strøm skaber liv!
  -Ang. Berlin og sample, så har vi ikke samplet noget synthtema. Alt er faktisk spillet på de sorte og hvide tangenter…

  Håber det var svar nok!

  Bedste hilsner
  Nordstrøm

 56. Hilsen fra Hjalte — 5 June, 2006 #Tak for en fed koncert! Keep it up!Ses på Rust!
 57. Hilsen fra Steffen — 5 June, 2006 #Skråler HVEM KAN SOVE I BERLIN hele tiden!Elsker den sang :)

  Tak, drenge!

 58. Hilsen fra Anders H — 4 June, 2006 #Flot koncert! – glæder mig til at se mere.
 59. Hilsen fra Tina — 3 June, 2006 #Super fed sang. Tak skal I ha’!!
  Kærlighed ved første strofe…den har en fantastisk stemning og man svømmer helt væk. Glæder mig til at høre den live.
 60. Hilsen fra Henrik — 3 June, 2006 #Hvor er det i sampler fra i Berlin ? Det der 80′er synth i baggrunden.Fedt nummer.

  På forhånd tak

 61. Hilsen fra Frederik — 2 June, 2006 #Fed tekst til Berlin!!! Faktisk har en Hr. Tom Kristensen i sin tid skrevet et digt der også indeholder “hvem kan sove i Berlin”…Hvorfor egentlig dette navn “Nordstrøm”?
 62. Hilsen fra Louise — 2 June, 2006 #Ved I, hvad det bedste er? ..
  At vågne op til en radio, der spiller “Berlin”. (:
 63. Hilsen fra Carsten Pedersen — 2 June, 2006 #Kære Nordstrøm,Endelig dansk musik af en høj kvalitet. Jeg ønsker for jer at I får en stor success.

  De bedste hilsner
  Carsten

 64. Hilsen fra Reggie — 1 June, 2006 #Hej drenge! Danskerne er blevet meget bedre til at lave musik de seneste par og og alt tyder på, at I holder bølgen kørende :D SUPER fed musik, Pet Shop Boys må være benorvede over at have jer som fans ;) Held og lykke med det nye album, vi er mange der venter på det ;)
 65. Hilsen fra Mr-Drummer ! — 1 June, 2006 #Hey hey!
  Damn i er fede! Elsker Berlin.. Det er min nye yndlingssang! Håber bare på de andre sange at der er lidt mere gang i dem? Det ku være fedt..
  Heh hilsen
  Mr. Drummer (Mads)
 66. Hilsen fra Richardt Bostrup Møller — 31 May, 2006 #Hej.Tillykke med en rigtig fed sang, det er rigtig fedt, at electropoppen kommer mere og mere frem, jeg kan godt lide den specielle klang den har, noget som i og f.eks. hookah repræsenterer, så tak for det. Nu mangler i bare at lægge berlin op i midiformat her på sitet, så jeg kan få glæde at nummeret i mit roland keyboard .-)!
 67. Hilsen fra torben y jørgensen — 29 May, 2006 #dette er ganske enkelt, på godt overdrevet jysk, godt – glæder mig til cd’en
 68. Hilsen fra Brian — 28 May, 2006 #Hej Nordstrøm…Det er dog et vidunderligt dejlig nummer i har disket op med. Dejlig krydret musik som jeg håber vi får mere af… glæder mig til albummet ‘Dagdrømmer’ bliver smidt på gaden.! ;)

  Held og lykke videre frem…

 69. Hilsen fra Awcmon — 27 May, 2006 #Hej Nordstrøm.
  Fantastisk sang og fed video! Fantastisk album?? Bare det var mig der hyggede rundt med Camilla Bisgaard i Berlin. Pigerne ville nok vælge Loke eller hvad han nu hed…?!?
  Hvem er det der leverer det lille frække støn i sangen? Går ikke ud fra at det er en af Jer to…??
  Glæder os til at høre mere. Meget mere!!
 70. Hilsen fra Erik Christensen — 25 May, 2006 #Jeg flyver når jeg lytter til go´musik, jeg holder af en pige der er min METTEcin.
  Det kører bar´deruda…
  Jeg laver min egen BERLIN t-shirt her til sommer.
  Køber omg.
 71. Hilsen fra Janus — 25 May, 2006 #Hej NordstrømFaldt over jeres nummer, da jeg surfede. Hører ikke så meget radio, så jeg havde ikke hørt ‘Berlin’ før. Super track! Er selv helt vild med PSB og Love Shop, så det gik rent ind. Glæder mig til albummet udkommer!
 72. Hilsen fra koen — 24 May, 2006 #hey
  Berlin is a really cool song. one of the best i ever heard.
  i don’t understand a word of it because i don’t speak any danish except ‘jeg taler ikke dansk’ but that doesn’t matter.
  Does anyone know if it’s coming to Holland too?greetz from holland

  koen

 73. Hilsen fra Simon S — 22 May, 2006 #Til Katrine:
  Der ligger tekster under “Diskografi” :-)
 74. Hilsen fra Sarah — 22 May, 2006 #Hey.
  Er helt vild med jeres nummer Berlin. Det er også en super video der er til. Glæder mig til jeres album :-)
 75. Hilsen fra Katrine — 22 May, 2006 #Hej Drenge :D ..
  Hvor er Berlin bar en super fedt nummer :D :D .. Kunne I ikke få sat teksten ind, så man kan kæse jeres helt fantastiske tekster? :D
 76. Hilsen fra Kasper — 22 May, 2006 #HeyBerlin er bare et super fedt track. Ser meget frem til albummet :)
 77. Hilsen fra Michelle — 22 May, 2006 #Heey..Var lige inde og tjekke jeres side nu hvor man er blevet tryllebundet af jeres fede musik.. Og så var det jo lige at man så i skulle spiller på Pavillon Junior.. :P Helt sikkert! Det er vi sq nogen der glæder os umådeligt til! :D
  Keep up the good work glæder mig til at hører en masse mere..

  -Michelle

 78. Hilsen fra marcus — 21 May, 2006 #Har en förkärlek för dansk och norsk musik framför di svenske för närvarande och er ljudbild satt fint i mina öron. Kul när musikstilar och sound kan komma tillbage. Oddsen på att ni kommer höras i svensk radio?
 79. Hilsen fra aggo — 20 May, 2006 #heey gutter… ville bare lige skrive hey og sige jeg er helt vild med jeres musik.. det er simpelthen så fedt!!!synes det er ærgeligt i ikke gir en koncert et sted på fyn, :)

  aggo

 80. Hilsen fra Jesper — 20 May, 2006 #hvaaa hvad med skanderborg-festival ?
 81. Hilsen fra Anette — 19 May, 2006 #Hej I to,
  Jeg har fortalt jer hvor fantastisk et nummer Berlin er på MySpace men I skal da også have en hilsen her. Er vild med Gangway-inspirationen (de har altid været et af mine favoritgrupper).
  Glæder mig til mere.
  Anette
 82. Hilsen fra Bimse — 17 May, 2006 #Så er Nordstrøm på iTunes – De kan bare ikke stave ;-)http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewAlbum?id=152696436&s=143458
 83. Hilsen fra Nordstrøm — 17 May, 2006 #Hey – herligt at der er så mange der kan li’ den fantastiske musikvideo til ‘Berlin’. Videoen er instrueret af Chritian E. Christiansen fra Zentropa Productions. Skuespillerne er Cyron Melville og Camilla Bisgaard.
  Nordstrøm
 84. Hilsen fra Lars — 17 May, 2006 #Hej, jeres “køb MP3″ banner er lidt misvisende. Box/payload/bilka/etc sælger musikken i WMA format med digital rights management og ikke i MP3. Derfor kan det heller ikke lægges over på en iPod uden en masse besvær. Øv. Hvorfor er i ikke på iTunes?

  Det har du jo ret i – Ordlyden er rettet og som man kan se ovenover er Berlin nu også på Itunes
  Mvh – webmasteren

 85. Hilsen fra Thomas — 17 May, 2006 #Hej Lars og Troels!
  Det er da blevet super fedt! :)
  Dejligt at høre mens jeg sidder her og læser til eksamen..!
  Mvh. Fætter Thomas ;)
  PS. Blir’ sjov at se jer på Roskilde!
 86. Hilsen fra Tine — 16 May, 2006 #Halløj… Vil bare lige fortælle at jeg synes jeres nummer Berlin er det bedste nummer jeg har hørt i lang tid den går lige ind i ens musikhjerte og videoen, jeg kan godt li at den passer til det i synger…:-D
 87. Hilsen fra Mathilde — 15 May, 2006 #Super fed musik, især Berlin! Faaantastisk nummer. Glæder mig til Roskilde:)
 88. Hilsen fra Tina — 15 May, 2006 #Hej Nordstrøm. Kærlighed ved først lyt – blev forelsket i “Berlin” på stedet. Hører den igen og igen. Får susen for ørerne og sommerfugle i maven. TAK! :o )
 89. Hilsen fra Louise — 14 May, 2006 #Hvor er det bare et nice nummer!! er helt pjattet med det! videoen er også helt i top! har set den over 15 gange nu!! skal helt klart have jeres album når det udkommer!! bare bliv med!! :)
 90. Hilsen fra Klaus — 14 May, 2006 #Super fedt nummer, jeg er helt på. Jeg er vild med det. Men er også ret vild med jeres skuespillerinde i videoen, – jeg vil som Søren også gerne vide hvem hun er.. Hun er nice.. Godt valgt drenge..
  glæder mig til at se jer på spot i Århus
 91. Hilsen fra Eddie — 13 May, 2006 #Hey drenge…:-) Vil bare lige sige at Berlin er nok noget af det fedeste jeg har hørt i meget meget lang tid…den er bare så godt skruet sammen og det hele lyder bare så super fedt….og jeres video er rigtig flot og lækker…Skal bare have jeres album når det udkommer…Jamen jeg siger ligesom Mette….den kører bare på replay..:-)
 92. Hilsen fra Anders — 12 May, 2006 #hold da kæft hvor er det fedt det I laver…. Berlin er en uimodstålig sang…. det bliver stort…. glæder mig vildt til at se jer på roskilde!!!!
 93. Hilsen fra Chanette — 12 May, 2006 #“Berlin” er min nye yndlingssang!Dejligt med sådan nogle som Jer Nordstrøm.
 94. Hilsen fra Louise — 12 May, 2006 #“Berlin” – helt sikkert min nye ynglingssang. Blev ALT for glad da jeg fandt ud af I spiller på Roskilde, ses helt sikkert der.
 95. Hilsen fra Mette — 12 May, 2006 #Wow. den kører bare på replay (:
 96. Hilsen fra Torsten — 12 May, 2006 #Sig mig er det en reklame for et turistbereau i Berlin…? man får jo helt lyst til at se Berlin, når man hører og ser nummeret!
  Rigtig fedt nummer
 97. Hilsen fra Søren — 12 May, 2006 #Hej. Lækker sang og lækker video. Jeg kan se at Cyron Bjørn Melville (fra 2 ryk og en aflevering) spiller en rolle i videoen. Hvem er pigen? Jeg er sikker på, at jeg har set hende før? Hvor? Hjælp, hjælp.
 98. Hilsen fra Daniel K — 11 May, 2006 #Super proff video! Sangen vil kunne gøre sig i Tyskland…Der er lidt Sandra over synthesizeren. Hilsen Sandra Xperten…
 99. Hilsen fra Malene — 9 May, 2006 #Hey hvor er det fedt det går så godt for jer. Så lige at i har fået en stor del af forsiden på box.dk – der er virkelig lagt i ovnen til et sommerhit. Mange hilsner Malene
 100. Hilsen fra Mia — 9 May, 2006 #Jeg syntes bare lige jeg vil sige, at jeres single berlin er noget af det mest vidunderlige jeg har hørt meget meget længe! Det er jo fantastisk! Jeg glæder mig meget til at høre hele jeres album og selvfølgelig se jer på Roskilde! Held og lykke med karrieren! Mia
 101. Hilsen fra Line — 9 May, 2006 #Hej Drenge..
  Super fedt nummer, det sidder bare fast og blir bedre og bedre..
  Kommer der en video fra jer siden at man skal stemme på liga.dk?? Hvilken salgs video er det?? Er den blevet go??
  Kærligst Line
 102. Hilsen fra RankDK — 8 May, 2006 #Berlin er bare et superdejligt track! Lyden minder meget om Pet Shop Boys men også Loveshop og Gangway – Hvilket er great! Keep up the good work guyz!
 103. Hilsen fra Nordstrøm — 7 May, 2006 #Det er dejligt at I kan li’ sangen – vi er rigtig glade for alle jeres hilsner ;o)Så bli’r det alligevel sommer i år…

  Nordstrøm

 104. Hilsen fra Martin — 7 May, 2006 #Hej Nordstrøm hørte jer lige i radioen – det er f…. en dejlig sang – minder mig om sidste sommer i Berlin. Hvem ka’ sove i Berlin? – det er helt sikkert mit sommerhit. I Want more!
 105. Hilsen fra Nordstrøm — 5 May, 2006 #Hej Jan – Godt set!”Berlin” er inspireret af, og har referencer til Tom Kristensens digt “Nat i Berlin” fra 1921. Vi synes det er et fantastisk digt der fanger meget af den stemning vi selv elsker i byen, på trods af at det er skrevet for næsten hundrede år siden. Vi har forsøgt at videreføre den storbystemning der er i digtet til sangen – vi håber det er lykkedes ;o)
 106. Hilsen fra Svoger Jan — 5 May, 2006 #Total iorden elektro pop – fremragende “ørehænger” som nææææsten ikke er til at få ud af hovedet. Fedt at høre noget kvalitetsmusik på DANSK – held og lykke til Jer begge!
  Hvor kan man se Jeres musik video??
 107. Hilsen fra Simon — 5 May, 2006 ##HenrikLur mig om ikke snart Berlin bliver tilgængelig på iTunes. Så kan du få den der :-)
 108. Hilsen fra Henik — 4 May, 2006 #Kan man ikke finde en udgave af Berlin der kan afspilles på en Mac?Herligt musik
 109. Hilsen fra Jeppe — 4 May, 2006 #Stem på NORDSTRØM ind på LIGA DK.www.dr.dk/liga
 110. Hilsen fra Anders — 4 May, 2006 #KØB musik. BOX.dk, og flere andre. jeg har selv købt singlen. Det holder fandeme!!!
 111. Hilsen fra Tommy — 4 May, 2006 #Hejsa.. fantastisk dejligt nummer :) men endnu engang mangler der kun en ting.. Hvorfor kan man dog ikke købe jeres musik på nette?
  Det kommer sikkert, men halloooooo jeg vil hører det lige nu :\
 112. Hilsen fra Simon — 3 May, 2006 #Super super fed single!!
  Tak for det.Simon
 113. Hilsen fra Morten Eriksen — 3 May, 2006 #HejsaFantastisk single og fantastisk website.
  Glæder mig til albummet!

  Morten

 114. Hilsen fra Karina — 3 May, 2006 #Hej Nordstrøm
  Fantastisk musik!!! Rigtig fed lyd.. Glæder mig til at høre mere fra den kanal.
  Iøvrigt rigtig fedt cover med super berlinerstil!
  Held og lykke – jeg tror på jer :-)
  Karina
 115. Hilsen fra Hjalte — 3 May, 2006 #Tillykke Drenge!Jeg er hoppet på poptoget med Krillefar!

  Fortsat held og lykke med det hele!

  Kh Hjalte

 116. Hilsen fra Peter, The Coloursound Revolution — 3 May, 2006 #Hey med jerTilykke med det hele!
  Det ser fedt ud og lyder cool!

  Go vind!

  Peter, TCR

 117. Hilsen fra Martin — 3 May, 2006 #hej….okey….det her tegner ualmindelig godt….berlin i øret i morges for første gang og så rotation og stereo her på siden….gangway, Dieter lieder, Martin Brygman….og så selvfølgelig Norstrøm…som en anden noterer i gæstebogen …så er poptoget i fuld gang…GREAT….
 118. Hilsen fra Jan Jørgensen — 2 May, 2006 #Hejsa Nordstrøm!
  Held og lykke med udgivelsen af pladen, hvor I vel også giver Tom Kristensen lidt credit? Sangen “Berlin” minder ret meget om digtet “Nat i Berlin” fra 1921.F.eks. strofe 1:
  Hesteklapren! Hesteklapren!
  Hestesko og hestehov!
  Benne by er fuld af heste.
  Jeg skal sove. Hvem der sov!

  Strofe 2:
  Min fornuft er som et vindue,
  der i blæst slår op og i.
  Bare ikke disse heste
  evig jog og jog forbi.

  Strofe 14:
  Kvindelæber, hestemuler,
  Åben mund og krænget grin.
  Denne by er fuld af syner.
  Hvem kan sove i Berlin?

  Men okay, Tom Kristensen med lyd på lyder da også okay :)

 119. Hilsen fra Inge — 2 May, 2006 #Hej Troels & LarsFantastisk single! Glæder mig til at høre meget mere!
 120. Hilsen fra Kristian — 2 May, 2006 #Hej drengene!
  Det både lyder og ser godt ud. God vind til vingerne.
  Kristian
 121. Hilsen fra Klaus Elkær — 2 May, 2006 #Hey Nordstrøm. Hørte lige jeres nr. Berlin på P3. Super godt. Hjælper med at glemme love shops pause. Nu skal singlen bare skaffes!! Ses på Roskilde.
 122. Hilsen fra Søren Sørensen — 1 May, 2006 #Stødte lige på jeres musik via nyheden på Soundvenue….det er virkelig kanon. Er helt pjattet med Stereo! Keep up the good work….glæder mig til at pladen kommer
 123. Hilsen fra Jeppe — 1 May, 2006 #Tillykke med siden og singlen. Ser rigtigt godt ud og lyder endnu bedre. J
 124. Hilsen fra Erwin Thomas — 1 May, 2006 #LOVE TO THE OUSTANDING NORDSTRØM.LUV,

  ET

 125. Hilsen fra Krillefar — 1 May, 2006 #Hey Boyz! Stærkt farvevalg ;) Så kører poptoget…”All abooooooard”!!
 126. Hilsen fra Bertel B — 1 May, 2006 #Hej Drenge. Den er flot. godt gået og tillykke. kh
  Bertel B
 127. Hilsen fra Lars Knudsen — 1 May, 2006 #Hej Drenge. Er allerede helt pjattet med “berlin”. Dejligt at der er nogen der holder popfanen højt. Keep it up
 128. Hilsen fra nordstrom — 1 May, 2006 #Hej alle – Skriv en besked til os